info@flama.rs
0
  •  x 
Korpa je prazna
Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po dole opisanim procedurama.
Procedura za zamenu veličine artikla
Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:
  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Veličinu za koju želite da zamenite
Tražene podatke možete dostaviti na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Procedura za zamenu artikla za drugi
Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:
  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Šifru artikla i veličinu za koju želite da zamenite
Tražene podatke možete dostaviti na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara, ne možete samoinicijativno menjati za drugu veličinu ili artikal u nekom od maloprodajnih objekata ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.
Rok zamene
Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.
Troškovi isporuke
Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Rok dostave

Srbija: 2 -3 radna dana
Zemlje regiona: 5 - 7 radnih dana

Povrat robe

Povrat robe u roku od 14 dana

Besplatna isporuka

Za sve porudžbine preko 6 000 rsd