info@flama.rs
0
  •  x 
Korpa je prazna

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ne bi trebalo da preuzimate paket ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje). U slučaju oštećenja pozovite nas telefonom na broj 0600130427 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 0600130427, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i opišete navedene probleme. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Zvaničan Pravilnik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći Ovde.

Reklamacioni list možete preuzeti Ovde.

U slučaju da na poručenom artiklu postoji neusaglašenost u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U slučaju vraćanja robe kupcu koji je predhodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi PR Flama, već trošak pada na teret kupca.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDITE PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije. U slučaju prigovora, žalbe ili bilo kakve primedbe, možete nam se uvek obratiti na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rok dostave

Srbija: 2 -3 radna dana
Zemlje regiona: 5 - 7 radnih dana

Povrat robe

Povrat robe u roku od 14 dana

Besplatna isporuka

Za sve porudžbine preko 6 000 rsd